home » contact

De praktijk is naast het huis gebouwd en bevindt zich op de begane grond. Er is een wachtkamer, een toilet en een behandelkamer. De behandelkamer is een lichte ruimte, waar u door een lichtkoepel naar de lucht kunt kijken.

Winters is het er behaaglijk warm door vloerverwarming, zomers bij warm weer kan ik de airconditioning voor u aanzetten.

De ingang van de praktijk is aan de Warmelolaan tegenover Warmelolaan 1.

Daar ziet u een bord hangen boven de poort

Bereikbaarheid:

  • Eigen vervoer

Bij het kruispunt het Lange Water met de lange Wal (winkelcentrum Presikhaaf) en Middachtensingel, gaat u de Middachtensingel op, richting Rijn IJssel (glazengebouw).

Dan neemt u de 2e zijstraat links, de Warmelolaan. Tegenover Warmelolaan 1 is de praktijk van Atour .Er hangt een bord boven de ingang.

  • Openbaar vervoer

Buslijn 5, halte kinderkamp.

U steekt de straat over en loopt langs de kinderopvang Twins de Warmelomaan in. De schoonheidssalon Atour is tegenover Warmelomaan 2 (zie bord). Loop  onder het bord door voor de ingang van de schoonheidssalon.

Buslijn 26, 27, 43 en 331, halte Brekelenkampstraat.

U loopt de Brekelenkampstraat (met de flats aan uw rechterkant) helemaal uit tot de T- kruising, Hier ziet u links aan de overkant boven een poort het bord van Atour.

Loop onder het bord door voor de ingang van de schoonheidssalon.