De praktijk is naast het huis gebouwd en bevindt zich op de begane grond. Er is een wachtkamer, een toilet en een behandelkamer. De behandelkamer is een lichte ruimte, waar u door een lichtkoepel naar de lucht kunt kijken.

Winters is het er behaaglijk warm door vloerverwarming, zomers bij warm weer kan ik de airconditioning voor u aanzetten.

De ingang van de praktijk is aan de Warmelolaan tegenover Warmelolaan 1.

Daar ziet u een bord hangen boven de poort

Bereikbaarheid:

  • Eigen vervoer

Bij het kruispunt het Lange Water met de lange Wal (winkelcentrum Presikhaaf) en Middachtensingel, gaat u de Middachtensingel op, richting Rijn IJssel (glazengebouw).

Dan neemt u de 2e zijstraat links, de Warmelolaan. Tegenover Warmelolaan 1 is de praktijk van Atour .Er hangt een bord boven de ingang.

  • Openbaar vervoer

Buslijn 5, halte kinderkamp.

U steekt de straat over en loopt langs de kinderopvang Twins de Warmelomaan in. De schoonheidssalon Atour is tegenover Warmelomaan 2 (zie bord). Loop  onder het bord door voor de ingang van de schoonheidssalon.

Buslijn 26, 27, 43 en 331, halte Brekelenkampstraat.

U loopt de Brekelenkampstraat (met de flats aan uw rechterkant) helemaal uit tot de T- kruising, Hier ziet u links aan de overkant boven een poort het bord van Atour.

Loop onder het bord door voor de ingang van de schoonheidssalon.

 

Atour schoonheidssalon in Arnhem contact