Mila d'Opiz en eczeem

Kimberly Driessen, leeftijd 20 jaar
Toen ik 9 jaar was kreeg ik last van eczeem. Twee jaar lang heb ik allerlei alternatieve geneeswijzen geprobeerd om het gebruik van hormoonzalf te vermijden Daarna werd mijn eczeem zo erg dat ik wel met hormoonzalf moest beginnen. Na 9 jaar hormoonzalf smeren was ik er helemaal klaar mee. Het hielp niet goed meer, ik moest het twee keer per dag smeren om mijn huid rustig te houden. Ik stopte acuut en begon in plaats daar van twee keer per dag Mila d’Opiz producten te gebruiken.
Kimberly Driessen (20 jaar

Daarnaast kreeg ik ongeveer één keer in de 2 weken een aangepaste behandeling. Na de eerste week begon ik het resultaat al echt te voelen en zien. Mijn huid heeft sinds ik gestopt ben met de hormoonzalf en alleen nog Mila d’Opiz gebruik een veel betere vochtbalans, ziet er rustiger uit en voelt ook zo. De jeuk en irritatie zijn veel minder geworden waardoor ik makkelijker van mijn huid afblijf wat de huid weer ten goede komt.
Ik heb nog steeds last van eczeem, maar mijn huid blijft nu wel rustiger en als ik een uitbraak heb herstelt het veel sneller.
Terug kijkend had ik veel eerder met de Mila d’Opiz producten moeten beginnen !

Atour schoonheidssalon Arnhem eczeem